Na va, siandien pagaliau tikrai normaliai liepsnotasias prifotkinau. Suradau net 2 apleistam name ir abi buvo labai draugiskos ir leidosi pafotkinamos. Viena mazoje nisoje sienoj buvo isitaisius, o kita viduj ant balkio tupejo. Pastaroji buvo daug arciau,bet gali but truputi nerysku,nes labai tamsu buvo. Vakar baisiai sekminga ir keista dienele buvo. Pirmiausia vaziuojant pakelej pamaciau mazaji apuoka ant sauso krumelio tupinti, tai pafotkinom is masinos, bet buvo gana tolokai ir kazkoks plastikinis maisas fone maisesi, tai nusprendem bandyt selint galvodami,kad vos atidariu masinos dureles jis nuleks(paprastai taip ir buna). Islipom ir nieko. Pradejom sliaust artyn vis pleskindami ir greitai as jau turejau pilnu planu su savo 300mm(skolintu, ne savo

), bet pasibaige mano juostele, o fotikas durniuoja,nesusuka juostos ir reikia dabar rankiniu budu juostas isiminet, o tamsos nera, tai suradau viena nuostabia isseiti: sulindau i bagazine

. Pakeitus juostele ir islindus is bagazines ziuriu,kad apuoko ten kur buvo nebera, o mano kompanionas(su kuriuo 2 visur dabar lakstom) beveik sulindes i ta krumeli, kuriame apuokas buvo. Prisliauziau artyn ir matau,kad apuokas ant kitos sakos perlipo, o mano draugas beveik ranka siekdamas apuoka su placiakampiu objektyvu jau fotkina

. As aisku irgi prifotkinau tik su savo televyku turejau gerokai atsitraukti dar,kad tilptu apuokas i nuotrauka

, tokio draugiskumo dar nesu girdejes is apuoku...praplesdavo kartais akis, pasiziuredavo ir toliau uzsnusdavo. Taip ir palikom mieganti. O vakare dar vienas nuotykis su mieganciais pauksciais

. Ejom ieskot varliu ir tritonu po griovius aplink su lempom ir suradom tulzy mieganti ant nendres

. Buvom mes ant tokios uztvankos, o jis uz pusmetrio apacioj. Svieciam su lempa, jis pabudo(miegojo kaip kokia antis snapa po sparnu pakises

), dairosi, bet matyt bijo skrist tokioj tamsoj. Irgi prifotkinom is visu pusiu tik neisivaizduoju,kas is tu naktiniu tulzio nuotrauku iseis. Kur draugas su skaitmeniniu fotkino, tai tikrai idomus vaizdeliai. Aplink juoda ir tik dalinai apsviestas tulziukas

. Tai tiek siam kartui

, vaizdiniai irodymai jau greit